UCL Guides DKUCL GuidesIT & Software InstallationTrådløst netværk - installation af certifikat på Windows pc

Trådløst netværk - installation af certifikat på Windows pc

Ansatte og studerende med koder til UCL kan registrere private enheder som fx pc, tablet og mobiltelefon på UCL's trådløse netværk én gang for alle vha. et certifikat. Herefter logges man automatisk på UCL's trådløse netværk, når enheden er inden for netværkets rækkevidde - uanset hvilken af UCL's adresser man er på.

Man behøver ikke nødvendigvis at være på én af UCL's adresser, for at installere certifikatet.

Nedenfor er vist, hvordan man installerer certifikatet på en pc med Windows 10.

Tilslut til et trådløst netværk. Er man på én af UCL's adresser, tilslutter man til UCL-MyDevice for at installere certifikatet på enheden.

Åbn en browser. Er man på én af UCL's adresser og tilsluttet UCL-MyDevice, åbner browseren automatisk siden https://enroll.ucl.dk Er man ikke på én af UCL's adresser, skal man selv aktivt på ind på siden.

Registreringssystemet kan se, hvilket styresystem, der er på enheden - her Windows 10. Vælg JoinNow.

Registreringsprogrammet hentes - vent! Hvis vinduet vist nedenfor ikke automatisk kommer frem, så kør exe-filen (registreringsprogrammet), der er hentet.

Vælg Next.

Indtast dit UCL brugernavn og tilhørende adgangskode.

Din pc er ved at blive registreret - vent!

Vælg Done. Din pc er nu registreret. Hvis du er på én af UCL's adresser, tilsluttes din pc nu det trådløse netværk eduroam.

Er du ikke på én af UCL's adresser, vil der her komme en fejl, fordi der forsøges at tilslutte til eduroam, som kun er tilgængelig på UCL's adresser. Det har ingen betydning for installationen af certifikatet.