UCL Guides DK

Kuffertløsning 2

Opdateret

Dette er en guide til kuffertløsningen med videokamera der bliver tilbudt hos IT på Niels Bohrs Allé 1

Kuffertens Indhold

  1. Kamera (Panasonic HC-V180)
  2. Oplader (til kamera)
  3. USB-kabel (til kamera)
  4. HDMI-kabel (til kamera)
  5. Manual (til kamera)
  6. SD-kort (SanDisk Extreme 128GB)
  7. Kamerastativ (Velbon)
Opsætning

Før du går i gang med at benytte kameraet, bør du sikre dig, at kameraet er opladt, samt at det vedlagte SD-kort har tilstrækkelig plads eller at det er tomt, og at det er indsat i kameraet. Husk også at sikre dig at lugen foran lensen er åben, når du begynder at optage, og lukket når du er færdig med at benytte kameraet.

Når du ønsker at benytte kamerastativet, findes der en firkantet skive på toppen af stativet (1) som skal monteres i bunden af kameraet. For at afmontere denne skive fra stativet, kan du tage i det lille håndtag (2) placeret på toppen af stativet. Skiven er herefter løsnet, og kameraet kan monteres.

Det er vigtigt at skiven bliver monteret tilbage på stativet, når du er færdig med at benytte kuffertløsningen, da den er svær at erstatte og derfor ikke må forsvinde blandt andet udstyr.

Hvis du har særlige behov i forhold til lyd, så kontakt Projekter og Udvikling, da det ikke er muligt at tilkoble en ekstern mikrofon til denne type kamera.

Benyttelse

For at benytte kameraet åbnes skærmen på venstre side. (1) For at igangsætte optagelsen trykker man på knappen på højre side (2) og for at justere zoom gør man det på toppen. (3) Når du oplader kameraet gør du det fra porten på højre side ved siden af optag-knappen. (4)

Det er ikke tilladt at justere på standard indstillingerne, da det kan forstyrre senere brugere af kameraet.

Eksportering - Flyt dine filer til din computer

For at flytte filerne fra kameraet til din computer kan du enten tilslutte kameraet via det vedlagte USB-kabel eller forbinde SD-kortet fra kameraet direkte til computeren.

Hvis du ønsker at tilslutte SD-kortet direkte, skal du muligvis bruge en SD til USB kortlæser. Kontakt IT-service hvis du ikke allerede har adgang til en SD-kortlæser.

Når du har flyttet alle de filer, du skal bruge, og er færdig med at bruge kuffertløsningen, så husk at slette resten af hukommelseskortets indhold.

Formatering - Slet dine filer fra SD-kortet

Når et SD-kort bliver formateret, kan man ikke generhverve de filer, der lå på kortet. Husk derfor altid at flytte alting fra kortet hvis du vælger at formatere.

Når først man er færdig med at benytte kuffertløsningen og man har flyttet de filer man skulle bruge, er det fornuftigt enten at slette alt fra kortet eller at formatere det.

For at formatere SD-kortet i kameraet skal du først åbne det og trykke på knappen "MENU" på skærmen. Herefter skal man trykke på knappen "SETUP" og forsætte til side 6/8 og vælge knappen "FORMAT MEDIA". Efter man trykker "YES" i de to følgende kasser går formatering i gang og alt indholdet bliver slettet.

 

Forrige Vejledning Kandao videokonferenceløsning
Næste Vejledning Online undervisning og videokonference i Google Hangouts Meet
Har du brug for hjælp? Kontakt IT-service