UCL Guides DK

Parkering Boulevarden, Vestre Engvej og Klostervænget

Opdateret

Denne vejledning gælder for alle medarbejdere i UCL, men kun for studerende på Boulevarden og Klostervænget. Studerende kan kun parkere på Boulevarden 74 og Klostervænget. Medarbejdere kan herudover også parkere på Boulevarden 25 og på DGI Husets pladser fra og med række 14 på Vestre Engvej 51c (bag svømmehallen, hal 4 og hal 5).

Når du bliver ansat i UCL eller begynder som studerende på Boulevarden eller Klostervænget, får du automatisk en e-mail tilsendt til din UCL-mail med et login til https://parkcare.parkzone.dk/, hvor du kan oprette parkeringstilladelse til 2 køretøjer.

Hvis du ikke har modtaget en e-mail, skal du henvende dig i Informationen på Boulevarden eller skrive til [email protected] vedr. parkering på Boulevarden, skrive til [email protected] vedr. parkering på Vestre Engvej eller skrive til [email protected] vedr. parkering på Klostervænget.

Registrere parkeringstilladelse første gang

Klik på linket i e-mailen og log ind med det vedlagte bruger-id og adgangskode.

 1. Indtast dit køretøjs registreringsnummer (nummerplade) i feltet ”Reg.nr.”
 2. Vælg en slutdato langt ude i fremtiden i feltet ”Gyldig til”. Det er denne dato, der kontrolleres efter, men bemærk, at parkeringstilladelsen ophører uanset hvilken dato, der står i feltet, når du ikke længere er aktiv medarbejder eller studerende på UCL).
 3. Indtast din UCL e-mail adresse i feltet ”Mail adresse”
 4. Indtast dit navn i feltet ”Navn”
 5. Tryk på Gem-ikonet  

Der kan registreres op til 2 samtidige køretøjer pr. medarbejder/studerende.

Der sendes en bekræftelse til den e-mailadresse, du har oplyst.

Kontrollere eller ændre parkeringstilladelse
 • Gå ind på https://parkcare.parkzone.dk/ og log ind med det bruger-id og adgangskode, der fremgår af oprettelsesmailen fra Parkzone.
 • Hvis du allerede har oprettet en nummerplade i systemet, vil det fremgå, når du har logget på.
 • Hvis du ønsker at tilføje et ekstra køretøj (max 2 i alt), skal du følge vejledningen i foregående afsnit (opret nyt køretøj).
 • Hvis du ønsker at ændre til en anden nummerplade, skal du klikke på slette-ikonet (papirkurv) yderst til højre ud for det køretøj, som skal ændres.
 • Herefter opretter du det nye køretøj ved at følge vejledningen i foregående afsnit (opret nyt køretøj).
 • Du kan logge ud af portalen ved at klikke på ”Log af” øverst til højre.
Forrige Vejledning Parkering Seebladsgade
Næste Vejledning PC SCHEMATIC
Har du brug for hjælp? Kontakt IT-service