UCL Guides DK

Parkering Seebladsgade

Opdateret

Denne vejledning gælder for alle ansatte i UCL, men kun for studerende på Seebladsgade.

Når du bliver ansat eller studerende på Seebladsgade, får du automatisk en e-mail tilsendt til din UCL-mail med et personligt link til en side, hvor du kan oprette parkeringstilladelse til 1 køretøj.

Har du ikke modtaget en e-mail, så prøv at logge ind i parkeringsportalen (se afsnittet "Kontrollere eller ændre P-tilladelse). Hvis der er en afventende P-tilladelse, kan du vælge ”Opret nummerplade” og her registrere din nummerplade.

Har du problemer med oprettelse, stil da p-skive og henvend dig straks ved informationsskranken på Seebladsgade, så du ikke får en kontrolafgift. Har du generelle spørgsmål om parkering, kontakt da Informationen via e-mail: seeb-information@ucl.dk.

Registrere P-tilladelse første gang

Klik på linket i e-mailen.

Indtast dit køretøjs registreringsnummer (nummerplade) i feltet ”Nummerplade 1”. Der kan registreres 1 køretøj pr. ansat/studerende.

Sæt flueben i ”Jeg bekræfter ….” og klik på ”Send og gem (Submit)”.

Der sendes en bekræftelse til din UCL-mail.

Kontrollere eller ændre P-tilladelse

Gå ind på parkeringsportalen http://p-seebladsgade.ucl.dk og klik på Log ind.

Indtast dit UCL brugernavn og tilhørende adgangskode (samme som til fx itslearning).

Klik på Sign in.

Hvis du endnu ikke har oprettet en nummerplade i systemet vil det fremgå, at du har en afventende p-tilladelse.

Du kan nu vælge ”Opret nummerplade” for at oprette din nummerplade i systemet.

Du kan også bede om at få gensendt oprettelseslinket fra parkeringssystemet ved at trykke på ”Gensend oprettelseslink”. Så får du en mail med et link til oprettelse af nummerplade (sendes til din UCL-mail).

Hvis du allerede har oprettet en nummerplade i systemet, vil det fremgå, når du har logget på. Her kan man se, om man har en aktiv P-tilladelse samt i hvilken periode, P-tilladelsen gælder. I det viste skærmbillede er der en aktiv P-tilladelse.

Du kan også se hvilken nummerplade, du har registreret. Og du kan se nummerpladehistorikken ved at klikke på "Se historik".

Hvis du ønsker at ændre til en anden nummerplade, skal du vælge ”Opdater nummerplade”.

Man kan vælge ”Genudsend p-tilladelse” for at få gensendt e-mailen med P-tilladelsen (sendes til din UCL-mail). I den kan man også se hvilken nummerplade, der er registreret.

Hvis du vælger ”Gensend P-tilladelse”, sendes P-tilladelsen til din UCL-mail, og der kommer nedenstående kvittering på skærmen. Vælg Afslut for at komme tilbage.

Hvis du vælger ”Opdatér nummerplade”, har du mulighed for at indtaste en anden nummerplade. Bemærk, at der kun er mulighed for én (1) nummerplade i systemet ad gangen. Indtast nummerplade og klik Send.

Der vises en kvittering på skærmen, og kvitteringen sendes også til din UCL-mail. Vælg Afslut for at komme tilbage.

Du kan logge ud af portalen ved at klikke på Log-ud øverst til højre i den grønne bjælke.

Ingen (aktiv) P-tilladelse

Hvis du får meddelelsen, at din P-tilladelse ikke er aktiv, så har du en P-tilladelse, men først fra en dato i fremtiden. Er det en fejl, så kontakt Informationen på Seebladsgade (seeb-information@ucl.dk).

Hvis du får meddelelsen, at din P-tilladelse er udløbet, har du haft en P-tilladelse, men den er ikke længere gyldig. Er det en fejl, så kontakt Informationen på Seebladsgade (seeb-information@ucl.dk).

Får du denne meddelelse, har du ikke en P-tilladelse. Er det en fejl, så kontakt Informationen på Seebladsgade (seeb-information@ucl.dk).

Forrige Vejledning NVivo
Næste Vejledning Parkering Boulevarden og Vestre Engvej
Har du brug for hjælp? Kontakt IT-service