UCL Guides DK

Sådan opretter du rum til prøver i Google Hangouts Meet

Opdateret

I forbindelse med prøver afholdt i Google Hangouts Meet skal der oprettes private møderum til hver studerende/gruppe. Se hvordan nedenfor.

OBS: Vi anbefaler at bruge Google Chrome som browser. Bruger du en anden browser, vil du måske blive bedt om at downloade et plugin. Du skal installere dette plugin  (åbn fra din computer som administrator) eller skifte browser. Vi anbefaler sidstnævnte løsning. 

Opret rum på meet.google.dk

Følg disse trin for at oprette rum til afholdelse af prøver:

1. Gå til meet.google.com og tjek, at du er logget ind med dit UCL-login

2. Klik på "Deltag i et møde, eller start et nyt"

3. Du vil nu blive bedt om at give dit rum et navn. OBS! Det skal du ikke. Lad i stedet feltet stå tomt, så rummet ikke efterfølgende kan søges frem via navnet. På denne måde bliver rummet privat. Hvis du navngiver rummet vil mødelinket ikke fungere når du fremsender! Dette er en ændring Google har lavet for at forhindre at mødelinks sendt til mange kan tilgås efterfølgende.

Klik fortsæt.

4. I adressefeltet øverst i browseren finder du linket til rummet

Det er dette link du skal bruge for at lave oversigten over rum til eksaminator og censor.

5. Gentag proceduren indtil du har oprettet det antal rum, der skal bruges.

Det anbefales, at du løbende samler linkene i et privat dokument. Lav fx en tabel som oversigt. OBS! Husk, som skrevet ovenfor, at du ikke må navngive møderummene, da det vil bevirke at mødelinks ikke fungerer.

Så længe du har linkene, vil rummene som udgangspunkt kunne genbruges ifm. andre prøver. Husk blot at alle med linket vil kunne få adgang. Det anbefales derfor at oprette nye links hver gang.

Forrige Vejledning Online mundtlig prøve i Zoom - Censor
Næste Vejledning Sådan deltager eksaminator og intern censor i Google Hangouts Meet
Har du brug for hjælp? Kontakt IT-service