UCL Guides DK

Automatisk arkivering af gamle e-mails i Outlook (ansatte)

Opdateret Mar 09, 2020

Ansattes e-mails og kalenderposter arkiveres automatisk efter 365 dage.

Arkiverede e-mails flyttes til arkivet, hvor der er den samme mappestruktur som i postkassen.  Arkivet er altid tilgængeligt, når bare man har en internetforbindelse. Man har 2 GB til rådighed i postkassen og 10 GB i arkivet. Hvis man får pladsproblemer i postkassen, kan man manuelt arkivere e-mails ved at trække dem til arkivet med musen.

Gamle kalenderposter ligger i en arkiv-kalender, der kun er tilgængelig via Outlook-klienten. Microsoft har valgt, at arkiv-kalenderen udelukkende er tilgængelig via klienten, så det kan vi desværre ikke ændre på.

Mailarkivet ligger nederst til venstre i mappelisten i Outlook. Mappen hedder Onlinearkiv  [din mailadresse].

Ved den automatiske arkivering opretter systemet en mappestruktur, der er den samme som i indbakken. Det er også muligt selv at oprette mapper i arkivet manuelt.

Hvis man oplever, at man pludselig har tomme mapper i postkassen, kan det skyldes, at alle e-mail fra mappen er arkiveret (dvs. flyttet til arkivet). Disse tomme mapper i postkassen kan slettes, uden at det har betydning for arkivet.

Arkivet er også tilgængeligt via Outlook Web App https://mail.ucl.dk. Her ligger arkivet også nederst til venstre i mappelisten.

Hvis man vælger ”Alle Outlook-elementer” i forbindelse med en søgning, søges der også i arkivet.

For at få vist arkiv-kalenderen, vælges kalenderen ved at sætte flueben under Mine kalendere. Her ses øverst den aktuelle kalender og nedenunder arkiv-kalenderen.

Arkiv-kalenderen vises nu ved siden af den aktuelle kalender.

Forrige Vejledning PC SCHEMATIC
Næste Vejledning Autosvar og andre regler på fællespostkasser (ansatte)
Har du brug for hjælp? Kontakt IT-service