UCL Guides DK

It-information til gæster

Opdateret Jun 28, 2021

Trådløst netværk

Gæster logger på gæstenetværket ved at tilslutte til det trådløse netværk "UCL-Guest". Herefter åbner man et browservindue (Microsoft Edge, Firefox, Chrome, Safari eller lignende) og skriver webadressen på den side, man vil besøge, og trykker enter.

Man bliver nu automatisk sendt til en registreringsside, hvor der er 5 valgmuligheder for godkendelse; Facebook, Google, LinkedIn, Microsoft eller SMS login. Samsung mobiltelefoner understøtter ikke SMS-service.

Når man har registreret sig, har man adgang til internettet i 12 timer.

A6-flyer om trådløst netværk til gæster

Projektor

Har du brug for at tilslutte din pc eller andre enheder til en af UCL's projektorer, sker det i de fleste lokaler via et HDMI-kabel og i enkelte lokaler via et VGA-kabel. Har du ikke HDMI- eller VGA-udgang på enheden, skal du selv medbringe en adapter.

UCL-pc

Hvis du har brug for at logge på én af UCL's computere, skal du henvende dig hos studieadministrationen eller studieservice for at få brugernavn og adgangskode.

På Klostervænget er undervisningslokalerne udstyret med en stationær pc. På øvrige lokationer er der ikke pc til rådighed i undervisningslokalerne.

På Skrivebordet på en UCL-pc ligger ikonet "UCL programmer". Herunder ligger genveje til programmer.

Ikke tilladt!

Det er ikke tilladt at bruge UCL's it-faciliteter til private kommercielle formål (fx annoncer og lignende), bortset fra platforme, som specifikt er beregnet til det, fx. Opslagstavlen på stud.ucl.dk. På alle andre platforme betragtes denne form for informationer som spam!

Hvor får man hjælp?

IT-Servicedesk kan kontaktes via Servicedesk (klik her) 4444@ucl.dk eller pr. telefon 6318 4444.

Telefonen er åben mandag - torsdag kl. 7.45-15.30 og fredag kl. 7.45-14.00.

Forrige Vejledning Hvorfor siger adresselinjen ikke it.ucl.dk? Ryd dine cookies
Næste Vejledning Opslag om it.ucl.dk
Har du brug for hjælp? Kontakt IT-service