UCL Guides DK

Skærmdeling i lokaler med Cisco-kameraboks

Opdateret

Hvis du oplever tekniske udfordringer i et lokale, kontakt da Facility Service på 63 18 40 40.

I alle telepresence-lokaler hænger en bestemt type skærme. Hvis du er i et af disse lokaler og vil dele din computerskærm på tavlen, henvises til vejledningen her.

Der findes få lokaler med et andet system fra Cisco, hvor proceduren er lidt anderledes, og det kan du læse om i denne vejledning.

Lokalerne kendetegnes ved, at der ved siden af tavlen/skærmen hænger en anden type Cisco-kameraboks med en tænd/sluk-knap.

Telepresence - Google Drev – Google Chrome

Hvis du er i et lokale med denne type kamera, vil du ikke kunne del din skærm på tavlen, før boksen er tændt. Du skal stadig tilslutte din computer med HDMI-stikket, men det er ikke tilstrækkeligt, hvis boksen er slukket.

Du kan se, at boksen er tændt, når lyset omkring knappen er hvidt.

 

Telepresence - Google Drev – Google Chrome

Når boksen er tændt, kan du uden problemer dele din skærm på tavlen som i andre lokaler med Cisco-udstyr. Det gør du ved at klikke på tavlen (hvis den har touch-funktion) eller ved hjælp af fjernbetjeningen i lokalet. Du skal vælge del og derefter din computer (HDMI).

Fjernbetjeningen i disse lokaler er lidt mindre end i de andre lokaler, men er let at bruge.

 

Telepresence - Google Drev – Google Chrome

Finder du denne fjernbetjening i lokalet, er det endnu et tegn på, at du skal huske at tjekke, at kameraboksen er tændt, inden du kan dele din skærm på tavlen.

OBS: Det er ikke nødvendigt at slukke kameraboksen, når du forlader lokalet. Hvis du lader den stå tændt, er det tilmed lettere for den næste, som skal bruge lokalet.

Forrige Vejledning Brug af i3-skærme i telepresence-lokaler
Næste Vejledning Telepresence mellem 2 lokationer
Har du brug for hjælp? Kontakt IT-service