Afmeld kommunikation fra tidligere hold

Updated Oct 10, 2019

Hvis du ikke længere går på et hold, men stadig er tilmeldt holdets rum, vil du nogle gange fortsætte med at modtage notifikationer og beskeder, som ikke længere er relevante for dig. Hvis du ikke ønsker at modtage denne kommunikation, er den ikke svær at afmelde.

  1. I topmenuen, klik på Rum
  2. Klik på Alle rum

Det bringer dig til en oversigt over dine rum. Her kan du afmelde dig kommunikationen fra de rum, du ikke ønkser opdateringer fra.

Du afmelder dig kommunikationen ved at klikke på den gule stjerne stjerne ud for rummet. Det fjerner stjernemarkeringen. Når stjerne bliver grå, har du gjort det korrekt.

Når du fjerner stjernemarkeringen ved et rum, vil du ikke længere modtage opdateringer derfra. Du kan altid stjernemarkere rummet igen, hvis du ombestemmer dig.

Previous Vejledning Sådan finder du dine rum på itslearning
Next Vejledning Karakterer, ECTS og studiejournal

Har du brug for hjælp?

Kontakt IT-service