Rum - Tilmelding og framelding

Updated Dec 05, 2019

Dine Rum oprettes automatisk fra det studieadministrative system. Som underviser får du adgang tidligst 90 dage før undervisningens startdato, men først når Studieadministrationen har koblet mindst en studerende til rummet.

Du kan selv tilmelde dig andre Rum på din uddannelse, ligesom du også kan framelde dig adgangen til et Rum.

Du er placeret i itslearning udfra din rolle som underviser og dermed er det bestemt hvilke rum du har adgang til

  1. Vælg Rum i topmenuen
  2. Vælg derefter Alle

På den nye side kan du se alle de Rum, som du allerede har adgang til.

På din egen startside vises som tidligere nævnt dine stjernemarkerede rum.

Fjerner du din stjernemarkering af rummet, så får du ikke længere opdateringerne fra rummet og rummet er ikke søgbart.

Sådan finder du flere rum

  1. Gå igen under Rum og derefter Alle rum
  1. Klik på Find flere rum
  2. Klik på Tilmeld dig rum
  1. Skriv rummets navn i søgefeltet - eller scroll i listen af rum.
  2. Klik på Søgning
  3. Vælg mellem at tilmelde og fjerne fra rum.

Hvis du vælger Fjern mig vil du ikke længere modtage beskeder og notifikationer fra rummet.

Du vil som udgangspunkt kun kunne finde og tilmelde dig rum inden for din egen uddannelse. Ønsker du adgang til rum, som ligger uden for dit daglige område, skal du kontakte en itslearning-administrator

Previous Vejledning Itslearning: Introvideo for nye undervisere
Next Vejledning Planer - Opsætning

Har du brug for hjælp?

Kontakt IT-service